Украински официален представител днес обяви, че страната му вече е започнала

...
Украински официален представител днес обяви, че страната му вече е започнала
Коментари Харесай

Украйна обяви, че е започнала контранастъплението си срещу руските сили

Украински формален представител днес разгласи, че страната му към този момент е почнала контранастъплението си против съветските окупационни сили и че води интензивни сражения по цялата фронтова линия.

Президентският консултант Михайло Подоляк сподели пред италианската телевизия РАИ, че украинската офанзива продължава към този момент няколко дни.

„ Контранастъплението продължава към този момент няколко дни, по 1500 километра граница се води интензивна война, само че дейностите към този момент са почнали “, сподели той пред италианския ефирен канал Rai.

Подоляк акцентира, че украинските военни няма да удрят територията на Русия със западни оръжия - те ще бъдат употребявани извънредно за освобождаване на окупираните от Москва територии.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР